tu1
tu2
TU3

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i nā countertops a me nā poho wai

Ha8b97ef72cf34cd3a968ed0660cd0440U.jpg_960x960

 

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i nā countertops lumi lumi

E hoʻomohala i nā hana maikaʻi i kēlā me kēia lā.Ma hope o ka ʻauʻau ʻana i kēlā me kēia kakahiaka, e ʻoluʻolu e lawe i kekahi mau minuke e wehe i ka pulupulu niho a me nā mea hoʻonaninani i loko o ke kīʻaha a hoʻihoʻi i ko lākou wahi.ʻO kēia hoʻololi liʻiliʻi akā nui i kāu hana maʻamau i kēlā me kēia lā e hoʻololi nui i ka maʻemaʻe o kou lumi lumi.

E hoʻomaʻemaʻe i nā countertops hale ʻauʻau ma ka hui ʻana i ka vīneka a me ka wai i loko o kahi ʻōmole ʻōpala.E kāpīpī iā ia ma luna o ka countertop a holoi ʻia me kahi mea hoʻomaʻemaʻe abrasive maʻemaʻe a i ʻole ka paʻi soda baking.

 

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i kahi wai holoi lumi

E hoʻopiha i ka paila me ka wai wela.E hoʻohui i kāu mea holoi holoi punahele a i ʻole he kīʻaha a ʻelua paha o ka vīnega keʻokeʻo.E komo i loko o ka wai hoʻonā a e hamo a puni ka faucet.E hoʻomoʻa i kahi lole i ka wai a holoi i ka countertop.A laila e hoʻolei i nā mea liʻiliʻi e pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia i loko o ka wai, e like me nā pahu kopa a i ʻole nā ​​kīʻaha niho.E waiho no ka liʻiliʻi he 10 mau minuke, a laila e hoʻokahe i ka paila, holoi a maloʻo i nā mea.

E holoi i ka paila a holoi i ka wai i koe me kahi lole maloʻo.ʻAʻohe mea ʻawaʻawa kēia hui ʻana a na ka vīneka e pepehi i ka maʻi bacteria.Hoʻopau koke ia, mālama i nā mea āpau maʻemaʻe a ʻālohilohi.

 

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i nā ʻauʻau wai holoi

ʻO ka paipu hoʻoheheʻe ka mea nui loa o ka paila.No ka pale ʻana i nā ʻaʻa wai, e hoʻomaʻemaʻe i kou wai holoi wai holoi i kēlā me kēia pule.E hoʻoneʻe kēia i nā ʻōpala liʻiliʻi i hōʻiliʻili ʻia i loko o ke kahawai i ka manawa.ʻO ka mālama ʻana i ka maʻemaʻe o kāu mau ʻauwai hiki ke pale aku i nā ʻala o ka lumi ʻauʻau.


Ka manawa hoʻouna: Sep-18-2023